به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی، صنعت ماکارونی برای نخستین بار در کشور در دهه های ۳۰ و ۴۰ به طور غیراتوماتیک و سنتی پایه گذاری و در سال ۱۳۷۳ با حمایت چند نفر از صنعتگران و برای نخستین بار به صورت صنعت تمام خودکار، به سبک کشورهای پیشرفته تاسیس شد. امروزه سرانه مصرف ماکارونی در کشور نزدیک به ۷کیلوگرم است که در ده سال گذشته رشدی بیش از ۱۰۰ درصد داشته است.با افزایش سرمایه گذاری در این بخش و افزایش میزان تولید و کیفیت، مصرف این نوع غذا افزایش شایانی پیدا کرد.
در حال حاضر ۸۵ درصد سهم بازارهای داخلی پاستای ایران در دست ده برند اول این صنعت از جمله زرماکارون است و بانک کشاورزی با اعمال سیاستهای حمایتی خود درسرمایه گذاری، تولید و اشتغال، با اعطای تسهیلات ۱۰۰۰ میلیاردی به شرکت زرماکارون ، گام دیگری در حمایت از امنیت غذایی کشور برداشته است.
بانک کشاورزی با اعطای تسهیلات ریالی به مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال و سقف حواله ارزی به مبلغ ۱۰۰ میلیون یورو و همچنین صدورانواع ضمانت نامه بانکی برای فعالیت واحد تولیدی زرماکارون، نقش موثری در حمایت از تولید و صیانت از امنیت غذایی مردم داشته است.
این گزارش می افزاید: این واحد تولیدی که به عنوان برند برتر صنعت ماکارونی کشور در سال۹۹ معرفی شده است و به عنوان بزرگترین تولیدکننده پاستا و ماکارونی در ایران و خاورمیانه با تولید محصولات مختلف در گروه انواع پاستا، لازانیا، پودر کیک و آرد به شمار می رود، با سرمایه گذاری ۷۷۵۰میلیارد ریال و با ظرفیت تولید۴۴۸هزار تن در سال زمینه اشتغال ۱۲۵۰ نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم کرده است.
محل اجرای این طرح بزرگ تولید انواع محصولات ماکارونی، استان البرز، شهرستان ساوجبلاغ است.